Miruś

• Jestem: Miruś
  • Wiek: ok 1 roku
  • Rasa: boski lewek
  • Charakter: Miruś, Miruś, Boski Miruś! Jeden z najpiękniejszych i najbardziej uroczych królików w Fundacji. Miruś jest po prostu śliczny a dodatkowo, co jest rzadkością, charakter jego jest równie świetny. Miruś jest grzeczny i bardzo pro człowieczy. Z przyjemnością wręcz i królewskim dostojeństwem znosi czesanie grzywy i podcinanie bujnego włosia , nie tylko na grzywie. Mirusia bardzo natura obdarzyła, jeśli chodzi o okrywę włosową. Trzeba bardzo dbać o to cudo-systematycznie czesać a czasami też strzyc. Miruś testował już wiele fryzur i ma swoje zdanie na temat poszczególnych looków :) To grzeczny i czyściutki królik. Wie co to kuweta i toaleta. Ma bardzo wyczulony węch i słuch- wyczuje i usłyszy chociażby najmniejszy szelest przysmaków... Można siedzieć z nim na kanapie i bosko leniuchować jak również oddawać się harcom i szaleństwom na dywanie, w tunelach, domkach i kartonach. Miruś chętnie też pozna uroczą żonę :)
  • Stan zdrowia: Zdrowy
  • Stosowana dieta: sianko, zioła, suszki, warzywa, owoce, VL Cuni Complete, gałązki
  • Kontakt adopcyjny: 514005929
  • Data ogłoszenia: niedziela, 10 październik 2021
Więcej w tej kategorii: « Stefan Mecenas »